Entertainment

Piers Morgan geschokt om grof woord Emile Ratelband

12 november 2018 14:50 Aangepast: 12 november 2018 16:50

De Britse presentator Piers Morgan heeft maandag de kijkers van de ITV-show Good Morning Britain excuses aangeboden voor het ongepaste taalgebruik van Emile Ratelband. De positviteitsgoeroe, die zijn gevoelsleeftijd legaal wil maken, noemde in het gesprek het woord 'dick', maar dat ging Piers Morgan te ver. "We verontschuldigen ons aan iedereen die zich ontstemd voelde door wat Emile daar net zei."

"We staan maar een lul per keer toe in onze show"

Emile Ratelband was maandag te gast bij Piers Morgan (53) en Susanna Reid (47) om uit te leggen dat hij zijn wettelijke leeftijd met twintig jaar wil terugschroeven, omdat hij zich jonger voelt dan de leeftijd die zijn paspoort aangeeft.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emile Ratelband gesprek van de dag in het buitenland

Ook op Twitter maakt Piers Morgan er nog een grap over. "We staan maar een lul per keer toe in onze show", zegt de presentator, verwijzend naar een artikel van Daily Express over het incident. De krant rept van ongepast taalgebruik van de Nederlandse gast.

"Je kunt je geboortedatum niet veranderen, je geboortedag is immers een feit", wierp presentatrice Susanna de Nederlandse gast voor de voeten, waarop Emile probeerde aan te tonen dat ook geslachtsveranderingen tegenwoordig heel normaal zijn. "Jij bent geboren als een klein mooi meisje en nu ben je nog net zo mooi, maar voel je je misschien een man en wil je wellicht een dick." Daarop besloot Morgan de Nederlander te interrumperen. "Oh sorry, ik kom van het continent", reageerde Ratelband. Morgan: "Ik ben bang dat je Holland niet hierheen kan brengen", grapte Piers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer over Emile Ratelband:

Emile Ratelband eist 20 jaar verjonging bij rechter

ANP/ RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore