Entertainment

Oma Dave en Donny Roelvink overleden

12 november 2018 10:10 Aangepast: 12 november 2018 13:18
Beeld © Instagram @DaveRoelvink

Oma Dien van Dave en Donny Roelvink is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat laat Dave weten op Instagram.

"Ik zal je nooit maar dan ook nooit van me leven vergeten"

Dave vertelt dat zijn oma de allerliefste vrouw in zijn leven was. "Oma bedankt voor alle liefde. Ik zal voor altijd van je houden en kan me nu nog niet inbeelden hoe een leven zonder jou is. Want jij was mijn leven. Je was het mooiste wat me ooit is overkomen en zal je nooit maar dan ook nooit van me leven vergeten", aldus een geëmotioneerde Dave.

Ook Donny Roelvink staat stil bij het overlijden van zijn grootmoeder. "Jij hebt mij groot gebracht, jij was mijn 2e moeder. De liefde van me leven is er niet meer. Geen tranen genoeg die dit kunnen verwerken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oma Dave en Donny Roelvink onwel

De 90-jarige kwakkelde al een tijdje met haar gezondheid. In augustus werd ze opgenomen in het ziekenhuis, nadat ze onwel was geworden. Ze had last van duizeligheid en moest een nachtje blijven. Daarna ging het weer iets beter met de Amsterdamse. In september vierde ze 90ste verjaardag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het gaat weer iets beter met oma Dien van de Roelvinkjes

Oma Dien werd bij het grote publiek bekend door de televisieprogramma's van de Roelvinkjes. Zo ging ze eerder dit jaar met kleinzoon Dave op vakantie voor het Videolandprogramma Dave en Dien op Ibiza.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore