RTL Boulevard

Adriana Lima voor de laatste keer in als Victoria's Secret Angel

09 november 2018 00:04 Aangepast: 09 november 2018 07:43
Beeld © ANP

Adriana Lima haalt donderdag voor het laatst haar vleugels uit de kast. Het Braziliaanse topmodel loopt voor de laatste keer over de catwalk tijdens de Victoria's Secret Fashion Show, maakte ze vlak voor de modeshow bekend via social media.

"Dat je me niet alleen vleugels hebt gegeven maar me ook hebt laten leren vliegen"

"Beste Victoria. Bedankt dat je me de wereld hebt laten zien, je geheimen hebt gedeeld en - het belangrijkste - dat je me niet alleen vleugels hebt gegeven maar me ook hebt laten leren vliegen", schreef Adriana, die "de beste fans in de wereld" ook een hartje stuurde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adriana Lima blijft bij Victoria's Secret

De 37-jarige Adriana loopt donderdag voor de achttiende keer mee in de Victoria's Secret Fashion Show, die jaarlijks door miljoenen mensen wordt bekeken. De Braziliaanse was twintig jaar verbonden aan het Amerikaanse lingeriemerk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Romee Strijd is helemaal klaar voor hét event van het jaar

Ook de Nederlandse modellen Romee Strijd, Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt zijn donderdag te zien in de Victoria's Secret Fashion Show. Ze delen de catwalk met bekende collega-angels als Kendall Jenner, Candice Swanepoel en de half-Nederlandse zussen Bella en Gigi Hadid.

`