Wie is de Mol?

Merel Westrik leidde collega's om de tuin voor WIDM: 'Sorry, ik was niet ziek!'

08 november 2018 21:20 Aangepast: 08 november 2018 21:27
Beeld © ANP

RTL Nieuws-presentatrice Merel Westrik heeft haar collega's eerder dit jaar flink om de tuin geleid. Ze maakte de redactie wijs dat ze ziek was. In werkelijkheid deed ze mee aan het programma 'Wie is de Mol?'

Vandaag werden de deelnemers van het populaire tv-programma bekendgemaakt. Andere bekende namen zijn presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, zanger Nielson, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber Nikkie de Jager.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

It's official: dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019

En Merel Westrik dus. Toen de opnames van het AVROTROS-programma bezig waren, was medepresentator Antoin Peeters in de veronderstelling dat zijn collega behandeld werd in het ziekenhuis, schrijft hij op Instagram. "Ze was zo ziek. We stuurden een ballon."

Merel biedt op Instagram haar excuses aan. "Sorry dat ik deed alsof m'n amandelen geknipt moesten worden", schrijft ze naar een collega die met haar meeleefde. 

'Het ging stiekem geweldig'

Ook de presentators Pepijn Crone, Daphne Lammers en Peter van Zadelhoff deden erg hun best om Merel een hart onder de riem te steken. Aan de presentators schrijft ze: "Sorry dat jullie geld hebben uitgegeven aan een 'get-well-soon-ballon'. En sorry alle andere collega’s bij RTL Nieuws en vrienden en familie die me vroegen hoe het met me ging. Het ging stiekem geweldig, want ik mocht meedoen aan Wie is de Mol?"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`