Entertainment

Michella Kox reageert op haar 'gevecht' met Amanda

08 november 2018 08:40 Aangepast: 08 november 2018 10:18
Beeld © Andy Tan/RTL

Michella Kox had last van een blessure aan haar borstspier en moest daarom haar Boxing Stars-gevecht na de eerste ronde opgeven. Dat laat de realityster weten via Instagram.

"Tja, die sigaret kreeg ik"

Michella had een scheur in haar borstspier, waardoor ze niet optimaal kon trainen voor de wedstrijd tegen Amanda Tatsos in het RTL 5-programma Boxing Stars. "En iedereen kan nu oordelen, maar ga er maar staan met een scheur in je borstspier. Een keer gespard, geloof ook nog met één hand. Trainen onder pijnstilling", aldus de reality-ster.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drama! Michella Kox geeft op in de boksring

De moed zakte de Arnhemse helemaal in de schoenen toen haar oude trainer aan de tegenpartij doorgaf dat zij geblesseerd was. "Ze zou mij daar gaan raken! Ik scheet in mijn broek!"

Michella wilde toch aan haar dochter laten zien dat ze voor haar vocht en besloot toch de ring in te gaan. "Al was het maar voor één ronde!" Na die ronde gaf Mies op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Michella Kox wil aartsrivale Amanda Balk knock-out slaan

Kijkers van het programma waren toch wel verbaasd toen de verliezer van de wedstrijd ineens met een sigaret in de ring stond. Michella legt uit: "Tja, die sigaret kreeg ik. En ik had zoveel stress, dus ik dacht: 'ik ga even lekker relaxed kijken hoe zij haar overwinning viert'. Niks mis mee toch?"

Heb je de Battle of the Babes gemist? Je kijkt het hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`