Entertainment

George Clooney na ongeluk helemaal klaar met motoren

06 november 2018 23:21 Aangepast: 07 november 2018 08:01

George Clooney stapt na zijn ongeluk niet meer zomaar op een motor. Een vrijwel nieuwe Harley Davidson van de acteur gaat dan ook onder de hamer voor het goede doel. Via eBay kan op het voertuig worden geboden.

In de omschrijving van de Harley uit 2017 staat dat Amal Clooney haar man na zijn ongeluk heeft verboden ooit nog op een tweewieler te stappen. De 57-jarige acteur ging in juli onderuit op Sardinië. Met zijn motorscooter reed George frontaal in op een auto die linksaf wilde slaan. Hij werd enkele meters de lucht in geslingerd en hield kneuzingen aan een arm en knie over aan de aanrijding. Ook had hij last van zijn bekken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

George Clooney weer helemaal de oude

De motor, "met slechts 25 mijl op de teller", wordt geveild in het kader van de Home For Our Troops Veterans Day Celebrity Auction. Daarmee wordt geld opgehaald voor woningen voor veteranen. De Harley moet minstens 28.000 dollar (24.500 euro) opleveren. George heeft beloofd zijn krabbel te zetten op de motor voordat hij de sleutels aan de nieuwe eigenaar overhandigt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore