Entertainment

Lichamelijk letsel Estelle Cruijff blijkt ernstiger dan gedacht

06 november 2018 18:35 Aangepast: 06 november 2018 18:35
Beeld © ANP

Estelle Cruijff heeft behoorlijk lichamelijk letsel overgehouden aan de brute overval van afgelopen zaterdag. De blondine laat aan RTL Boulevard weten dat ze de afgelopen nacht een helse nacht heeft gehad. Ze denkt dat ze een hersenschudding heeft overgehouden aan de klap.

De blondine werd afgelopen zaterdagavond in de buurt van haar huis in Amsterdam Zuid op brute wijze door drie mannen in elkaar geslagen en beroofd. Tijdens deze overval is een rolex buitgemaakt. Estelle heeft nauw contact met de recherche die hard op zoek is naar de daders. Ze hoopt dat camerabeelden hierbij gaan helpen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Estelle Cruijff mishandeld en beroofd op straat

Misdaadjournalist John van den Heuvel liet aan RTL Boulevard weten: "We hebben even contact gehad met Estelle en dan blijkt dat het allemaal heel veel impact op haar gemaakt heeft." Vanwege het extreme geweld is er ook sprake van heftige verwondingen. "Maar je kunt je wel voorstellen dat als zoiets gebeurt je ook een mentale klap krijgt. Als je door drie mannen wordt aangevallen en wordt geslagen en geschopt, en dan ook nog beroofd. Dan is dat een ervaring dat je niet in de koude kleren gaat zitten."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore