Entertainment

Lieke speelt voor Cupido in Undress For Love

06 november 2018 08:20 Aangepast: 06 november 2018 10:40
Beeld © Undress For Love

In de eerste aflevering van de naakte datingshow Undress For Love, is het Lieke van Lexmond gelukt een perfecte match te maken. “Pemm en Florian zijn hartstikke populair vanavond en hebben allebei op elkaar gestemd. Ze gaan samen op date”, zegt de presentatrice aan het eind van het datingprogramma.

“Ik vind het prettig als ze geen schaamhaar hebben”

Student Florian toont in het nietsverhullende programma al snel interesse in Pemm. “Ik vind het prettig als ze geen schaamhaar hebben”, zegt Florian tegen Lieke, die opmerkt dat de vrouwen waaruit hij kan kiezen kaal zijn van onder. 

Pemm is fan van Justin Bieber en studeert geneeskunde. Momenteel zit ze in haar tweede jaar en is ze actief in waterskiën. Ook is ze een echte ochtendmens. "Ik heb tegenwoordig geen gordijnen, dus vind het heerlijk om met de zonsopgang wakker te worden", zegt ze. Daarnaast heeft Pemm met twee mensen het bed gedeeld. “Nou, dat is heel netjes hoor”, aldus Lieke.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lieke van Lexmond omringd door heel veel bloot

Als het tijd is voor een speeddate-rondje, blijkt dat Florian en Pemm elkaar wel zien zitten. Het sportieve van Pemm spreekt Florian ontzettend aan. Hij stemt dan ook op haar om mee op date te gaan. Meteen daarna wordt bekendgemaakt dat Pemm óók op Florian heeft gestemd. "Ook een leuke schoonmoeder, zo te zien”, zegt Pemm, al kijkend naar haar toekomstige schoonmoeder in het publiek. Florian wordt er duidelijk verlegen van en lacht.

Backstage zien Pemm en Florian elkaar voor het eerst in kleren. En dat valt goed in de smaak. “Dat hij een blousje aanhad, vond ik stiekem wel leuk”, zegt Pemm.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lieke vindt het een feestje om naakte datingshow te presenteren

In dit nieuwe datingprogramma geven zes singles zich letterlijk bloot in hun zoektocht naar de liefde. Undress For Love is elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. De aflevering van gisteren gemist? Bekijk hem dan hier.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prachtig! Lieke van Lexmond op de cover met haar jongens

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore