Entertainment

Therapie redde leven van Ariana Grande

05 november 2018 20:21 Aangepast: 05 november 2018 20:46
Beeld © ANP

Ariana Grande heeft voor het eerst gesproken over de therapiesessies die ze heeft gehad na de heftige gebeurtenissen van afgelopen tijd. Op Twitter schreef de zangeres maandag dat therapie haar er meerdere keren bovenop bracht.

"Wees niet bang om hulp te vragen"

Ariana reageerde op sociale media op vragen van fans over haar nieuwe plaat Thank You, Next waarin ze haar exen bedankt voor alles wat ze van hen heeft geleerd. "Wie is Ariana's therapeut en accepteert die nog nieuwe cliënten", vroeg een van de fans zich af. De 25-jarige Grande greep die opmerking aan om openlijk te vertellen over haar ervaringen met therapie. "Dit is heel grappig, want in alle eerlijkheid heeft therapie mijn leven zoveel keren gered", schreef ze. "Wees niet bang om hulp te vragen. Je hoeft niet continu in pijn te leven en je kunt trauma's verwerken. Ik heb nog veel te doen, maar het is een start en het laat zien dat het mogelijk is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ariana Grande schrijft nummer over exen

De zangeres liet eerder weten te kampen met een posttraumatische-stressstoornis (PTSS) als gevolg van de aanslag bij haar concert in Manchester in 2017 waarbij 22 doden vielen. In september overleed haar ex-vriend Mac Miller aan een overdosis en kort daarna verbraken zij en Pete Davidson hun verloving.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore