Entertainment

Dit is het thema van Toppers in Concert 2019

05 november 2018 18:19 Aangepast: 05 november 2018 20:59
Beeld © ANP

De Toppers staan ieder jaar weer avondenlang in een bomvolle Johan Cruijff Arena. Volgend jaar is het tijd voor de vijftiende editie en de heren pakken groots uit met het thema Happy Birthday Party 'The Best Of' Jubileumeditie.

Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit toveren volgend jaar de hele arena om tot één groot verjaardagsfeestje. Samen met 65.000 bezoekers maken ze er een ouderwetse knalfuif van.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon niet welkom bij jubileumeditie van de Toppers

De dresscode voor dit feestje is er een die al een keer voorbij is gekomen, namelijk rood-wit-blauw. Feestvierders op de tweede ring mogen hun rode outfit uit de kast trekken, op de eerste ring draagt iedereen wit en in het veld wordt alleen blauw gedragen. Omdat het de vijftiende editie is, mag er ook worden uitgepakt met goud.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De Toppers bereiden zich voor op hun jubileumjaar

Naast De Toppers treden volgend jaar ook The Weather Girls, Snollebollekes, T-Spoon en The Voice Senior-winnaar Jimi Bellmartin op.

Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit staan van vrijdag 31 mei tot zaterdag 1 juni 2019 weer in de arena. De kaartverkoop start maandag 12 november om 9.00 uur.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`