Entertainment

Pharrell Williams ontwerpt eerste mannencollectie Chanel

05 november 2018 15:02 Aangepast: 05 november 2018 15:16
Beeld © Instagram: @ellethailandofficial

Pharrell Williams is een groot fan van modehuis Chanel en heeft de eer om als eerste een mannencollectie voor het merk te ontwerpen. Dat werd vorige week bekendgemaakt op de Chanel's Cruise 2018-show in Thailand.

Op onderstaande foto draagt de zanger een gele sweater met ‘Coco’ erop, van Coco Chanel natuurlijk. De sweater is later onthuld als zijn eigen ontwerp, als onderdeel van zijn nieuwe capsulecollectie voor Chanel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pharrell Williams woest op Donald Trump

Het is niet de eerste keer dat de zanger samenwerkt met ontwerper Karl Lagerfeld. In 2015 was Pharrell al het gezicht van de handtas ‘Gabrielle Bag’ en ontwierp hij een paar sneakers voor Chanel. Nu hebben de twee wederom de handen ineengeslagen voor een capsulecollectie voor mannen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pharrell stelde J Balvin gerust na crash

Een capsulecollectie is een beperkte collectie van een klein aantal kledingstukken en accessoires, die je goed met elkaar kan combineren. Meestal worden capsulecollecties ontworpen door bekende modeontwerpers, maar in dit geval dus door een bekende zanger. De collectie komt naar alle waarschijnlijkheid eind maart/begin april. Spannend!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore