Entertainment

Must see: eerste foto nieuwe Spice Girls

05 november 2018 10:08 Aangepast: 05 november 2018 14:07
Beeld © Instagram: @thespicegirlsnews

De Spice Girls kondigen maandag hun veelbesproken tournee aan. De Britse krant The Sun heeft de hand weten te leggen op een publiciteitsfoto van Baby Spice Emma Bunton (42), Scary Spice Mel B, Sporty Spice Mel C (44) en Ginger Spice Geri Horner (46).

Posh Spice Victoria Beckham ontbreekt op de pr-foto. De vrouw van David Beckham doet niet mee aan de reünie en zal zich volgens The Sun richten op haar modebedrijf. Ondanks haar afwezigheid zou ze als voormalig Spice Girl toch miljoenen verdienen aan de tournee. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Spice Girls gaan weer touren'

Op Facebook en Instagram wordt vermeldt dat de tour vanmiddag om 15:00 uur officieel aangekondigd wordt met een video. Naar verwachting begint de kaartverkoop in het weekend. Hier nog een duidelijk hun eerste foto, zonder Victoria.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Victoria mag sexy Spice Girls-jurkjes niet lenen

De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig. In 2007 was er al eens een reünie en in 2012 tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen trad de meidengroep nog een keertje op. In februari van dit jaar kwamen de vijf bij elkaar en dat werd op social media breed uitgemeten. Victoria was toen wel bij die reünie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore