Entertainment

Einde van een soaptijdperk: Ruud Feltkamp stopt met GTST

05 november 2018 19:19 Aangepast: 06 november 2018 09:14
Ruud Feltkamp Beeld © ANP

Na jaren lief en leed te hebben gedeeld met Laura, Kimberly, Nina en alle andere inwoners van Meerdijk, zal Noud binnenkort het bekendste soapdorp van Nederland gaan verlaten. Hiermee komt er na 12,5 jaar een einde aan de loopbaan van acteur Ruud Feltkamp bij Goede Tijden, Slechte Tijden.

In 2006 maakt het soapkijkend publiek kennis met de rebelse Noud. Hij duikt op in de zomercliffhanger van seizoen 16, waar hij een bezoekje brengt aan Dennis die op dat moment in het ziekenhuis ligt vanwege een alcoholverslaving. Noud ontpopt zich al gauw tot een opstandige puber die met regelmaat in de clinch ligt met zijn vader.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Verlaat soapveteraan Ruud Feltkamp na 12 jaar GTST?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Nieuwe GTST-leader: waar is Noud Alberts?

In de laatste jaren is Noud vooral de goedzak van de serie. Van Lucas, Aysen, Sjoerd tot aan oma Laura, iedereen klopt bij Noud aan voor advies. Maar de Meerdijkers zullen het nu toch echt zonder de goede adviezen van Noud moeten gaan doen. 

Uit de teaser voor november valt namelijk op te maken dat de relatie van Kimberly en Noud op de klippen is gelopen en dat Noud wordt afgewezen door zijn grote liefde Nina. Ook is in de promo te zien hoe Noud zijn oma huilend in de armen valt. Zou hij soms naar het buitenland vertrekken? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Keert GTST's Ingmar Schrama nog terug naar soapdorp Meerdijk?

Ruud verlaat de serie om zich te richten op een bedrijf dat hij samen met zijn broer Pim runt. Zijn laatste opnames bij de soap zijn inmiddels al achter de rug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore