Entertainment

Blaast Michella het Boxing Stars-gevecht met Amanda af?

02 november 2018 13:15 Aangepast: 02 november 2018 13:15
Beeld © Andy Tan

Michella Kox lijkt de handdoek in de boksring te gooien! De krullenbol heeft het helemaal gehad met Boxing Stars-presentatrice Olcay Gulsen en dreigt haar gevecht met aartsrivale Amanda Balk te cancellen.

"Ik ben op deze manier wel uit gebokst"

Olcay Gulsen schoof gisterenavond aan in RTL Boulevard om te praten over de eerste aflevering Boxing Stars. Ook blikte ze alvast vooruit op de komende aflevering waarin Amanda Balk zal gaan boksen tegen Michella Kox. Maar Olcay lijkt in het gesprek plotseling niet meer op de naam te kunnen komen van Mies...

Olcay stamelt: "Amanda tegen... Hoe heet ze ook al weer?" Waarna ze in lachen uitbarst.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Louisa en Rosanna aan het werk bij Michella Kox

En daar is Michella not amused over. "Nou, we kunnen wel zien voor wie deze mevrouw is! Maar heb nu wel genoeg steekjes gehad, ben er wel een beetje klaar mee. Vind het oprecht heel jammer dit. Het is niet meer leuk, vond Olcay altijd zo leuk. Maar dat is schijnbaar niet wederzijds! Misschien kan zij beter tegen Amanda boksen. Succes, ik ben op deze manier wel uitgebokst", schrijft de withete realityster op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Dit is waarom Michella Kox de slechtste chauffeur is

Aankomende woensdag treffen Michella en Amanda elkaar in de ring van het programma Boxing Stars. Fans van de reality-sterren zullen zich vast nog wel het gevecht van de twee dames kunnen herinneren in Echte Meisjes in de Jungle. De twee meisjes vlogen elkaar in de haren en in het programma Boxing Stars kunnen ze eindelijk hun gevecht afmaken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Michella Kox nieuwe verleidster in Temptation Island?

Het is niet duidelijk of het gevecht tussen Echte Meisjes In De Jungle-diva's Amanda en Michella nog door zal gaan. Michella laat aan RTL Boulevard weten momenteel in gesprek te zijn over haar verdere deelname aan het programma.

Op Facebook laat Mies nog weten: "Wil ook niemand teleurstellen (iedereen die gaat kijken)! Maar moet ook aan mezelf denken! Maar hoop dat iedereen mij begrijpt, wat de keuze ook mag zijn."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore