Entertainment

Sharon Osbourne drogeerde haar man Ozzy

02 november 2018 06:54 Aangepast: 02 november 2018 08:12

Ozzy Osbournes bekentenis dat hij een affaire had met een haarstyliste was niet geheel vrijwillig. Zijn vrouw Sharon bekent tegenover The Sun dat ze de rocker in 2016 wat extra slaappillen gaf om hem uit te horen over zijn buitenechtelijke escapades.

"Ik vertrouw hem voor geen meter"

"Hij stuurde een e-mail die bedoeld was voor een van die vrouwen aan mij", vertelt het voormalig X Factor-jurylid. . Toen heb ik zijn slaappillen gepakt, er twee extra in zijn glas gedaan en hem alles gevraagd. Toen kwam alles uit. Hij had me uit zichzelf nooit de waarheid "

Dat betekende nog niet het einde van de huwelijksproblemen van de twee. "Ozzy zweerde me dat het over was met die andere vrouw. Zes maanden later kwam ik erachter dat het nog steeds aan de gang was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sharon Osbourne aan de kant gezet door Britse X-Factor

Geen vertrouwen

Ozzy en Sharon gingen daarop na 33 jaar uit elkaar. Enkele maanden later waren ze toch weer bij elkaar. "Niemand anders wil iets met mij", verklaart Sharon. "Wie zou mij, een oudere vrouw met een grote mond, mee uitvragen? Beter dan dit wordt het niet en ik hou van hem. Dit is mijn man en ik wil voor hem zorgen, dat is wat ik doe."

Desondanks is het vertrouwen in haar echtgenoot niet teruggekomen. "Ik vertrouw hem voor geen meter, en daar maak ik me zorgen om. Er is niets dat zoveel pijn doet als ontrouw."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore