Entertainment

Verlaat soapveteraan Ruud Feltkamp na 12 jaar GTST?

01 november 2018 11:43 Aangepast: 01 november 2018 12:09
Ruud Feltkamp Beeld © Instagram @gtst

Komt er na twaalf jaar een einde aan de verblijfsvergunning van Ruud Feltkamp in Goede Tijden, Slechte Tijden? Het lijkt erop van wel, want in de nieuwe teaser van de soapserie lijkt alterego Noud Alberts met de noorderzon te vertrekken...

Al maandenlang rommelt het in de relatie van Noud en Kimberly. Zo zoende Kimberly in een opwelling met ex-liefje Rover en ontdekte Noud nog altijd warme gevoelens te koesteren voor zijn oude liefde Nina Sanders. De twee besloten ondanks al het gekibbel toch samen verder te gaan, maar uit de nieuwe teaser van Goede Tijden, Slechte Tijden lijken we te kunnen opmaken dat het toch écht over en uit is tussen Noud en Kim.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Rop Verheijen had impact GTST-rol niet verwacht

Ruud Feltkamp Ruud Feltkamp
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Deze GTST'er staat oog in oog met verloren halfzus

Op de beelden is te zien hoe Noud dan eindelijk Nina de liefde verklaart. Maar die zit er duidelijk niet te wachten om de liefde met Noud nieuw leven in te blazen, aangezien zij helemaal happy is met Bing. 

Het ziet er naar uit dat Noud na Nina's afwijzing besluit om Meerdijk te verlaten, want in de volgende scène neemt hij afscheid van oma Laura...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Keert GTST's Ingmar Schrama nog terug naar soapdorp Meerdijk?

Jette van der Meij Jette van der Meij

Benieuwd of Ruud Feltkamp na twaalf jaar daadwerkelijk de serie verlaat? Kijk dan iedere werkdag om 20.00 naar Goede Tijden, Slechte Tijden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore