Entertainment

Sarah Jessica Parker: er is geen SATC-catfight

31 oktober 2018 04:38 Aangepast: 31 oktober 2018 07:15

In een interview met Extra TV heeft Sarah Jessica Parker gereageerd op de vermeende ruzie tussen haar en voormalig Sex &The City-collega Kim Cattrall. Volgens haar is er namelijk helemaal geen sprake van een catfight tussen hen. "Als iemand dat nog een keer zegt...ik heb geen ruzie en heb ook nooit ruzie gemaakt met Kim," aldus SJP.

"Als iemand dat nog een keer zegt...ik heb geen ruzie en heb ook nooit ruzie gemaakt met Kim"

Op de vraag of er misschien toch nog een derde Sex & The City-film komt, omdat Sarah cadeautjes naar Kim gestuurd zou hebben, antwoordde de actrice: "Ik hoef helemaal geen cadeaus naar Kim te sturen, want ik heb niks verkeerd gedaan. Zij voelde zich er goed bij om heel veel dingen te roepen, dat is het mooie van een democratie, maar ik heb geen excuses te maken omdat het geen catfight is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Huwelijk Sarah Jessica Parker is net een sprookje

Een jaar geleden uitte Sarah Jessica haar teleurstelling over het sneuvelen van plannen voor een derde film. Die kon niet gemaakt worden, omdat Kim geen interesse meer had om terug te keren in haar rol als Samantha. Die beweerde dat ze dat al een jaar eerder had aangegeven en dat ze het niet waardeerde dat de producenten van de film, onder wie Sarah Jessica, het deden leken alsof ze iedereen aan het lijntje had gehouden. In een Britse talkshow liet ze weten dat haar oud-collega dat aardiger had kunnen aanpakken. Ze zei daarbij ook: "Ik heb nooit begrepen wat haar probleem was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Sarah Jessica Parker ontkent SATC-ruzie

Afgelopen winter ging het weer mis tussen de twee. Kim deelde op Instagram berichten over haar vermiste broer, die later overleden bleek. Al haar SATC-collega's reageerden met steunbetuigingen. In eerste instantie bedankte Kim hen daarvoor, later plaatste ze opeens een venijnig bericht over Sarah Jessica. "Je aanhoudende berichten zijn een pijnlijke herinnering over hoe wreed je was en bent. Laat ik heel duidelijk zijn: je bent geen familie en je bent niet mijn vriendin."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore