Entertainment

Barbra Streisand eindelijk te gast in Carpool Karaoke

31 oktober 2018 03:18 Aangepast: 31 oktober 2018 07:07
Barbra Streisand Beeld © ANP

James Corden heeft opnieuw een topgast weten te strikken voor zijn Carpool Karaoke, het razend populaire onderdeel van zijn Late Late Show. Niemand minder dan superster Barbra Streisand neemt plaats in de auto om een aantal van haar nummers met de presentator te zingen.

"Ik heb zoveel lol gehad met James Corden, allemaal kijken donderdagavond"

De zangeres postte de promo van de show op haar Twitter-account en schreef daarbij: "Ze zeggen dat er voor alles een eerste keer is....kun je geloven dat dit mijn eerste keer is dat ik hardop in een auto gezongen heb? Ik heb zoveel lol gehad met James Corden, allemaal kijken donderdagavond!".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Tom Cruise dwingt James Corden tot skydive

James Corden heeft zo'n beetje alle grote sterren wel naast hem in zijn wagen gehad. De best bekeken aflevering is nog altijd die met Adele, met 187.790.022 views. Justin Biebers eerste bezoekje aan James was goed voor 139.698.698 views, waar zijn tweede optreden het 'slechts' met 76.461.562 moest doen. De meest besproken Carpool Karaoke was de uitzending met Paul McCartney, die in juni samen met de Britse host een bezoek bracht aan Liverpool, de stad waar hij en The Beatles zijn groot geworden. Er werd een extra lange uitzending van gemaakt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore