Entertainment

Laura Ponticorvo woedend op pestende Coen en Sander

25 oktober 2018 13:19 Aangepast: 25 oktober 2018 16:04
Laura Ponticorvo Beeld © ANP

Heel Nederland kon gisterenavond live meegenieten van een flinke discussie tussen Laura Ponticorvo en 538-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. De YouTube-koningin voelt zich behoorlijk voor paal gezet en ze deelt vandaag daarom een behoorlijke sneer uit naar de 'miljonairs bullies'.

"Ik heb zo veel shit over me heen gehad, dus ik pik dit ook niet van Coen en Sander"

Laura Ponticorvo hing gisteravond aan de telefoon in De Coen en Sander-show om te praten over het nieuwe RTL 5-programma Boxing Stars. Maar voordat het interview met de YouTube-ster echt van start ging, werd er door de radiomakers een fragment ingestart van Secret Garden.

In deze inmiddels bekende video uit 2013, spreekt Laura een aantal invloedrijke fashionvrouwen. De YouTube-reeks werd indertijd veelvuldig bespot vanwege gesprekken die Laura voerde met haar gasten, volgens critici waren ze inhoudsloos.  En dus was ze not amused toen het fragment nogmaals werd herhaald in De Coen en Sander Show.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Coen en Sander maken radio vanuit een luchtballon

In haar laatste vlog reageert Laura vandaag op de radioruzie. “Ze beginnen over iets om mij weer klassikaal letterlijk voor schut te zetten voor heel Nederland. Ze hebben echt zo weinig klasse. Mijn interview voor Secret Garden is inderdaad een heel suf interview. Het was bloedheet, het was mijn eerste interview ever en ik herhaalde steeds wat zij zei. Het is gewoon een heel suf interview, maar om mij daar zeven jaar later nog op te pakken. Dan denk ik: jeetje man, come on.” 

De realityster wil via deze weg haar kant van het verhaal vertellen: “Toen ik het fragment hoorde, dacht ik: hoor ik dit serieus goed? Ik probeerde het nog te remmen van: ‘Wat jammer nou. Gaan we het hierover hebben of over het boksen?’ Mij is verteld dat we het over het boksen zouden hebben. Ze gingen al vrij snel pittig tegen me in. Zij gebruiken hun medium om andere mensen te kakken te zetten. Ik gebruik mijn medium om mijn verhaal te vertellen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Coen en Sander strepen Meerdijk van hun bucketlist

Laura zegt dat ze het erg kinderachtig vindt dat Coen en Sander wéér het Secret Garden interview erbij hebben gehaald. “Hun manier van radio maken… Dat moeten ze zelf weten. Ieder z’n ding. Maar het is heel makkelijk om mensen zo voor het blok te zetten. Ik vind ook dat het geen charme heeft wanneer twee grote radiopersoonlijkheden zich niet verdiepen in iemands leven.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Ook YouTube-queen Laura Ponticorvo in Say Yes To The Dress

Laura heeft het helemaal gehad met de radiomannen en zet Coen en Sander in haar nieuwste vlog dan ook flink op hun plek. Ze hoopt op deze manier een voorbeeld te kunnen zijn voor andere mensen die gepest worden. “We leven momenteel in een maatschappij waarin veel jongeren het internet gebruiken om een ander te vernederen en te pesten. Ik pas daarvoor. Ik vind ook dat ik daar een voorbeeldfunctie in heb. Ik pas ervoor, ik doe er niet aan mee. Als deze heren zich er goed bij voelen om altijd maar weer andere mensen te kakken te zetten, prima, doe lekker als je je luistercijfers haalt, maar ik doe er niet aan mee.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Laura Ponticorvo kan hack nog niet afsluiten

De Boxing Stars-kandidate is van mening dat Coen en Sander zich dood moeten schamen voor hun gedrag. “Twee invloedrijke mensen werken mee aan het online pesten. Jammer om te zien, want jullie zouden daarin een goed voorbeeld kunnen zijn. Het online pesten blijft een maatschappelijk issue. Ik pik dit soort ongein echt van niemand meer. Ik heb zo veel shit over me heen gehad, dus ik pik dit ook niet van Coen en Sander. Echt niet. Ik vind dat jullie je zo voor schut hebben gezet.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`