Entertainment

Ook bompakket naar restaurant Robert De Niro

25 oktober 2018 12:58 Aangepast: 25 oktober 2018 16:09
Beeld © ANP

Er is een verdacht pakket naar acteur Robert de Niro gestuurd. Het werd afgeleverd bij een pand in New York waar zich onder meer een restaurant en productiebedrijf van de acteur bevinden, berichten Amerikaanse media.

Een lokale nieuwszender bericht dat een medewerker in de vroege ochtend besefte dat het pakket erg leek op de eerdere 'bompakketten' waar in de media over was bericht. Daarop schakelde dat personeelslid de politie in. Het pakketje was volgens bronnen geadresseerd aan De Niro.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerbetoon voor acteur Robert De Niro op filmfestival Marrakesh

Met röntgenapparatuur is vastgesteld dat het pakket overeenkomsten vertoont met de pakketten die eerder naar prominente Democraten en nieuwszender CNN werden gestuurd. Daarin zaten mogelijke explosieven.

De acteur liet meermaals blijken geen fan te zijn van de Amerikaanse president. Zo riep hij 'fuck Trump' tijdens de uitreiking van de Tony Awards en noemde de acteur de president eerder al "een idioot zonder enig gevoel van menselijkheid of medeleven".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Robert De Niro mogelijk in Joker-film

In de Verenigde Staten zijn de afgelopen dagen al negen pakketjes onderschept waar een explosief in zat. Die waren bestemd voor prominente Democraten, onder wie voormalig president Barack Obama en Bill en Hillary Clinton, en mensen die kritisch zijn over president Trump.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore