Entertainment

Roxeanne Hazes gunt zoontje Fender een normale jeugd

24 oktober 2018 17:51 Aangepast: 24 oktober 2018 18:27
Roxeanne Hazes met baby Fender Beeld © Van Der Vorst Ziet Sterren

Vanavond is Roxeanne Hazes te gast in het programma Van Der Vorst Ziet Sterren. Daarin vertelt de zangeres dat ze er bewust voor gekozen heeft om baby Fender niet de achternaam Hazes mee te geven om haar zoontje zodoende een normale jeugd te kunnen geven.

"Ik gun mijn zoon een hele onbezorgde jeugd, lekker op school straks"

In het RTL 4-programma vertelt Roxeanne aan presentator Peter van der Vorst dat haar zoontje Fender de achternaam Zwennes draagt in plaats van Hazes. En daar heeft Rox een goede reden voor. "Daar heb ik bewust voor gekozen. Ik gun mijn zoon een onbezorgde jeugd, lekker op school straks. En dat hij zich niet hoeft te verantwoorden om wie hij is. Dat mensen hem écht leuk vinden omdat hij een leuk kind is, omdat hij gezellig is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Roxeanne Hazes zet tatoeage voor baby Fender

In Van Der Vorst Ziet Sterren legt Roxeanne ook uit hoe ze bij de naam Fender is gekomen. "Hij is eigenlijk vernoemd naar iets wat wij heel leuk vinden. We waren op vakantie en wisten net dat we zwanger waren. Voor een meisje wisten we al wat het zou worden toen, maar we kregen een jongetje. Maar goed, ik was toen lekker aan het scrollen en zag ineens Fender staan. Ik zei toen tegen Erik: 'wat leuk'. Natuurlijk gaat er dan wel door je heen dat je kind vernoemd wordt naar een gitaar, maar ja.."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Roxeanne Hazes gaat trouwen in Las Vegas

Rox vindt de naam van haar kleine spruit zo mooi klinken dat ze onlangs zijn initialen op haar lichaam heeft laten vereeuwigen: FAAZ, wat staat voor Fender Andrew Arnold Zwennes.

Liefje Erik is eveneens helemaal fan van de naam: hij heeft ook de naam Fender als tattoo laten zetten. "Onze vaste tatoeëerder heeft het geboortekaartje ontworpen. En dus ook de tattoo. Lekker in een punky style. Het duurde alsnog heel lang voordat ik de tattoo liet zetten, omdat ik gewoon niet bij de baby weg wilde gaan. Gelukkig wilde oma oppassen en was het tijd voor ons. Toen zijn we lekker samen onder de naald gegaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Roxeanne Hazes pakt alle haters terug

Benieuwd naar hoe Roxeanne het moederschap ervaart? Kijk dan vanavond om 21.30 naar Van Der Vorst Ziet Sterren bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore