Entertainment

Patty Brard voelt zich positiever mens na verlies van 31 kilo

21 oktober 2018 20:09 Aangepast: 21 oktober 2018 20:46
Patty Brard Beeld © RTL Boulevard

Patty Brard voelt zich herboren sinds ze haar overtollige kilo's kwijt is. In RTL Boulevard vertelt de televisiediva over de omslag in haar leven, die ook centraal zal staan in haar nieuwe show Brard & Jekel: VetGelukkig?! En volgens Pat smaakt het programma naar méér...

"Het voelt goed, daardoor heb ik een positievere uitstraling"

Patty Brard zegt zich door het verlies van de talloze kilo's een veel positiever mens te voelen. En dat gaan de kijkers dan ook terugzien in haar nieuwe programma. "Het klinkt heel zweverig, maar het begint natuurlijk al met al het gif dat uit je lijf is. Er is 31 kilo af! Ik drink niet meer... er is echt een bak suiker uit mijn lichaam gegaan. Sinds 4 januari heb ik geen druppel alcohol meer gedropen. Ook ben ik in februari begonnen met ieder uur iets eten, mijn nieuwe levensstijl. Het voelt goed, daardoor heb ik een positievere uitstraling."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Patty Brard gaat vloggen over haar Ibiza-avonturen

In Brard & Jekel: VetGelukkig?! onderzoeken Patty en Diederik vanuit hun persoonlijke ervaring de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Meestal wordt overgezicht als iets negatiefs gezien, ervaren zij. Patty onderging dit jaar een maagverkleining en wetenschapsjournalist Diederik worstelt al vanaf zijn tienerjaren met zijn gewicht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Patty Brard geprezen om Televizier-Ring-speech

Over de samenwerking zegt Patty: “Ik hoop niet dat dit onze laatste samenwerking is. We hadden vanaf het begin meteen een klik. Dat was een geluksmoment. Ik had wel 8 afleveringen met Diederik willen maken.”
 
De twee zijn compleet verschillend. “Ik bekijk alles vanuit de emotie, Diederik is analytisch ingesteld. Maar hij vond geen vraag van mij te gek of dom. Ik stelde hem vragen die ik een ander niet zou durven stellen.” Om die reden zou ze graag een soortgelijk programma willen maken over stress. Volgens Patty heeft iedereen daar mee te maken, maar zijn er genoeg vragen om te onderzoeken.
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Foutje: Patty Brard aangezien voor Katja Schuurman

Patty hoopt dan ook meer televisie te mogen gaan maken met Diederik. Een nieuw programma ligt volgens de presentatrice echter nog niet klaar. “Nee, dat is afwachten. Maar we willen allebei.” En een titelsuggestie heeft ze ook al: “Jekel en Brard Onderzoeken."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore