Entertainment

Eerste speelfilm voor serie Brugklas

19 oktober 2018 11:29 Aangepast: 23 oktober 2018 14:42
Beeld © ANP

De NPO-jeugdserie Brugklas maakt de overstap naar het witte doek. In februari 2019 zal de eerste film, Brugklas - De tijd van m'n leven, in de bioscopen te zien zijn.

Dat hebben producent Tuvalu en distributeur Just Film vrijdag bekendgemaakt. De hoofdrollen worden gespeeld door Sterre van Woudenberg en Vincent Visser. Daarnaast zullen 'oud-brugklassers' Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman en Sonia Eijken in de filmversie te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Televisieserie Brugklas naar Groot-Brittannië

Brugklas - De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon Snijder), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp.

De regie is in handen van Raymond Grimbergen (die ook veel afleveringen van de serie gemaakt heeft) en het scenario is geschreven door Arnout Vallenduuk. Brugklas telt inmiddels zeven seizoenen en is een van de populairste programma's onder de tienerdoelgroep.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore