Entertainment

Ex-K3 Kristel moest zwangerschap Josje vernemen via nieuws

18 oktober 2018 15:39 Aangepast: 18 oktober 2018 16:14
Beeld © RTL Boulevard

Karen, Josje en Kristel deelden jarenlang in het succesvolle K3 álles met elkaar, maar dat betekent niet dat ze tegenwoordig de deur bij elkaar platlopen. Integendeel zelfs, Kristel moest er via de bladen achter komen dat Josje zwanger is!

"Iedereen is zijn eigen weg aan het gaan"

De dagen bestonden voor de ex-meiden van K3 in het verleden vooral uit optreden en het geven van talloze interviews. Sinds ze het stokje door hebben gegeven aan Hanne, Marthe en Klaasje, ziet het leven van ex-K3 Kristel er een stuk anders uit. “We hebben een hele mooie tijd gehad”, vertelt ze met een grote glimlach aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

K3's Josje zet alles op een extra laag pitje

Ze is dan ook erg trots op haar zangcarrière, maar stiekem ook wel een beetje blij dat iemand anders haar taak overneemt. “Het is een heel ander leven nu”, zegt ze duidelijk. Ze heeft de deur van het artiestenbestaan dan ook allang achter zich dicht getrokken. En ook het van een hecht contact met Karen en Josje is geen sprake meer. “We horen mekaar wel, of appen wel eens”, zegt ze hierover.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

K3's Kathleen al jaren gelukkig in Zuid-Afrika

Zo moest Kristel zelfs via de roddelbladen lezen dat Josje in verwachting was. “Ik heb het gelezen dat Josje zwanger was uiteraard, en heb haar van harte gefeliciteerd.”

Dat Kristel er op deze manier achter moest komen is voor haar heel natuurlijk. “Iedereen is zijn eigen weg aan het gaan. Ik denk er nog wel veel aan, het is voor altijd in je hart. Maar het is niet dat we de deur bij elkaar platlopen. Toch wenst ze haar oud-collega alle liefde in de wereld en veel geluk. En een ding weet ze zeker: de baby van Josje wordt in ieder geval een hele stijlvolle baby.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore