Entertainment

Na stopzetten soapserie: Nieuwe Tijden-cast weer even samen

17 oktober 2018 18:07 Aangepast: 17 oktober 2018 18:42
Cast van Nieuwe Tijden Beeld © Instagram @joeldetombe

Zo'n anderhalve maand geleden werd bekend dat Videoland de stekker heeft getrokken uit de soapserie Nieuwe Tijden. Een flinke klap voor de fans, maar ook voor acteurs als Soy Kroon, Holly Mae Brood en Vajèn van den Bosch. Deze week kwam de cast weer even bijeen om herinneringen op te halen aan hun tijd op de set.

"Leuk om iedereen weer te zien"

Op de foto zijn veel oude gezichten uit Nieuwe Tijden te bewonderen, waaronder Joël de Tombe, Ridder van Kooten en Tom van Kessel. "Leuk om iedereen weer te zien", zet Joël bij de gezellig ogende foto.

De foto wordt bedolven onder de reacties. Veel fans hopen op een comeback van Nieuwe Tijden, maar dat zit er helaas niet meer in. Na drie seizoenen en 225 afleveringen is het doek definitief gevallen voor de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Knappie Joël de Tombe verlaat Nieuwe Tijden

In Nieuwe Tijden werden de belevenissen gevolgd van Sil, Amy en Lucas die na hun vertrek uit Meerdijk in een Utrechts studentenhuis zijn gaan wonen.

Waar Ferry Doedens na één seizoen alweer de serie verliet, bleven Holly Mae Brood en Soy Kroon de serie tot aan het einde trouw. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Henk Poort krijgt rol in Nieuwe tijden

Lang zaten de soapies na het stopzetten van Nieuwe Tijden echter niet om werk verlegen: Soy en Holly gooiden wekenlang de voetjes van de vloer in het programma Dance Dance Dance.

Nu is de knappe krullenbol alweer enige tijd druk met zijn hoofdrol in de musical Mamma Mia, evenals voormalig Nieuwe Tijden-collega Jolijn Henneman. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore