Entertainment

Jim Bakkum: 'Ik spreek Jamai nooit meer'

17 oktober 2018 12:01 Aangepast: 17 oktober 2018 12:22
Beeld © ANP

Jim en Jamai beheersten in 2003 alle tienerharten van Nederland. Als een soort gouden duo stonden ze samen in de finale van Idols en het leek een begin van een goede vriendschap. Toch blijkt de vork nu anders in de steel te zitten.

"Daar heb je hen weer"

In een openhartig interview met Panorama vertelt Jim Bakkum over de tijd na Idols en zijn band met Jamai. Wat blijkt? De twee hebben geen contact meer. Volgens Jim is er geen sprake van ruzie. "Het is gewoon verwaterd", aldus Jim.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Derde wondertje onderweg voor Jim Bakkum

Na zijn deelname aan Idols was Jim bang dat hij altijd zijn Idols-imago zou behouden. Daarom probeerde hij zo veel mogelijk zonder Jamai in de media te verschijnen. "Wij hebben er wel voor opgepast dat mensen iets kregen van: daar heb je hen weer", vertelt Jim. Jamai deed dat ook, zo zei Jamai nee op een uitnodiging van De Wereld Draait Door toen hij hoorde dat Jim ook kwam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw Jim Bakkum overdonderd door reacties zwangerschap

Volgens Jim komt dat doordat het gesprek dan gaat over Idols en niet over de zangers zelf. "Als ze je dan voor DWDD vragen omdat je bijvoorbeeld een nieuw album hebt, is het ook wel leuk om dat alleen te doen. En dan niet altijd in combinatie met."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore