Entertainment

Cast Baantjer het Begin is op zoek naar jou

15 oktober 2018 20:34 Aangepast: 17 oktober 2018 15:21
Beeld © Martijn van Gelder

Zat jij vroeger voor de buis gekluisterd wanneer de spannende politieserie Baantjer te zien was? Dan hebben we goed nieuws! Je kan nu zelf oog in oog met Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt komen te staan, want de rebooth van de hitserie is namelijk nog op zoek naar figuranten.

Voor zowel de serie als de film wordt via castingbureau MULTA nog druk gezocht naar extra's die niet vies zijn van een beetje (nep)bloed hier en daar. Er is alleen één klein puntje: je moet tussen de 20 en 50 jaar zijn en vooral bezitten over veel lef. Het kan namelijk zomaar zijn dat je op de vuist moet met één van de andere acteurs. Spannend!

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Einde-lijk: opnames nieuwe Baantjer-film gestart

De opnames vinden op 18 oktober plaats in Haarlem, als je wil figuren moet je wel je agenda vrijmaken, want het filmen duurt tot elf uur 's avonds.

Kan jij er bij zijn? Stuur dan een mailtje met je gegevens, een recente foto én telefoonnummer naar info@multacasting.nl met als onderwerp: 'Haarlem'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Nieuwe Baantjer-film verschijnt in april in de bioscopen

Waldemar Torenstra kruipt in de huid van de jonge detective De Cock. Tygo neemt de rol van zijn partner Tonnie Montijn op zich. Naast de twee acteurs schitteren ook druktemaker Ryanne van Dorst, Fedja van Huêt en Jelka van Houten in de remake.

Anders dan de verhalen uit de boeken gaan we terug in de tijd naar de roerige jaren ’80 in Amsterdam. Jurre De Cock (Waldemar Torenstra), dan pas achter in de 30, wordt net gestationeerd als rechercheur in het rauwe politiestation aan de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

De speelfilm is vanaf 18 april te bewonderen in de bioscoop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore