Entertainment

'Sjors en Amir' kibbelend in de kantine van GTST

12 oktober 2018 17:04 Aangepast: 12 oktober 2018 17:04
Alkan Coklu en Melissa Drost Beeld © Instagram @alkantubbies

Alkan Çöklü is stapelgek op kip: de soapie deelt dan ook regelmatig filmpjes waarin hij zijn liefde voor pluimvee uit. Zijn liefje Melissa Drost eet echter vega en probeert haar mannetje over te halen om de vegetarische saté eens uit te proberen. Dat blijkt echter geen succes te zijn...

"Doe niet zo raar"

Tussen de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden door eten Alkan en Melissa een hapje in de bedrijfskantine van Neerlands langstlopende soapserie. Melissa moedigt haar schattebout aan om de vegetarische saté eens uit te proberen, aangezien Alkan normaliter heel wat stukken kippen verorbert als avondeten. "Dit is toch perfect, het is net kip", zegt de blondine tegen Alkan die mokkend zijn vegetarische avondeten weg probeert te werken. "Nee, echt niet", mompelt de krullenbol teleurgesteld. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

GTST-'Sjors en Amir' genieten van zonnig Italië

Daar is Melis het duidelijk niet mee eens. "Nou, jawel... het heeft dezelfde structuur. Het is een prima alternatief, doe niet zo raar." Alkan wil echter niets weten van de vegetarische saté. "Ik eet alleen de groenten wel."

Melissa baalt er overduidelijk van dat Alkan weigert de kip in het vervolg te laten staan. "Vleesvervangers en Alkan, een nog wat moeizame relatie. Maar komt goed. Ze gaan echt van elkaar houden, wacht maar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Scheert GTST's 'Amir' zijn prachtige haardos af?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore