Entertainment

Michiel Veenstra nu echt weg bij 3FM

12 oktober 2018 12:26 Aangepast: 12 oktober 2018 14:27

Michiel Veenstra heeft vrijdag afscheid genomen van 3FM, waar hij ruim dertien jaar radioprogramma's presenteerde. De 3FM-veteraan presenteerde zijn laatste uitzending in een tot ballenbak omgetoverde radiostudio.

"Vandaag eindigt na dertien jaar en een halve maand mijn relatie met 3FM"

Omringd door collega's en oud-collega's, onder wie Gerard Ekdom, sprak Michiel zijn laatste woorden. "Vandaag eindigt na dertien jaar en een halve maand mijn relatie met 3FM", zei Michiel. "Het waren prachtige jaren. Er is zoveel gebeurd, dat een opsomming kansloos is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Michiel Veenstra staat stil bij afscheid 3FM

Michiel memoreerde zijn uitzendingen die hij mocht maken in de Verenigde Staten, vanuit Disneyland, op de Noordpool en in het Glazen Huis. "Het was mij een grote eer dat ik bij je thuis mocht komen, bij je in de auto mocht zitten. Ik blijf dat doen op het nieuwe KINK. Maar dit boek sluit nu. Er opent zich een nieuw boek, nog volledig onbeschreven. Zeker is dat de muziek de leidraad blijft. Ik ben er klaar voor."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe uitdaging voor Michiel Veenstra

Michiel sloot zijn 3FM-carrière af met het nummer Let it Happen van Tame Impala. De 42-jarige radiomaker wordt vanaf maandag opgevolgd door de 27-jarige Jorien Renkema.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore