Entertainment

Temptation-Fabrizio en Pommeline zijn verloofd

11 oktober 2018 15:42 Aangepast: 11 oktober 2018 15:57
Beeld © Instagram @pommelinetilliere

Laat de kerklokken maar alvast luiden, want Temptation Island-sterren Fabrizio en Pommeline zijn verloofd. De twee kondigen hun verloving aan via Instagram.

"He stole my heart"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vakantie Temptation-Pommeline verandert in een hel

Via een romantische foto op Instagram showt Pommeline Tillière haar verlovingsring. "He stole my heart, so now I am gonna steal his last name! I said 'YES'", zet ze bij de foto. 

Fabrizio deelt een video van het moment op zijn pagina. "Wie had ook gedacht dat deze dag zou komen?", post hij erbij. Op de video is te zien hoe hij op zijn knieën gaat op het vliegveld van Brussel. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De naakte waarheid: zo groot is de leuter van Fabrizio

De twee Vlaamse realitysterren zijn sinds begin dit jaar samen. Even daarvoor ging Pommeline's relatie met Merijn uit. Merijn verliet tijdens een eerder seizoen van Temptation Island zijn vriendin voor Pommeline.

Tijdens haar relatie met Merijn ging Pommeline aan de slag in de tattooshop van Fabrizio. De vonk sloeg al snel over, maar de knapperd besloot eerst nog mee te doen als verleider aan Temptation Island. Hij had daar een korte fling met Danielle, maar ging uiteindelijk alsnog keihard voor Pommeline.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore