Hoogtepunten Gouden Televizier-Ring Gala

Beau van Erven Dorens sleept Televizier-Ster in de wacht

11 oktober 2018 22:19 Aangepast: 11 oktober 2018 22:43
Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens heeft vanavond de Zilveren Televizier-Ster Presentator gewonnen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in de AFAS Live. De presentator gooide hoge ogen met zijn programma Beau Five Days Inside en dat harde werken werd nu beloond met de eervolle prijs.

"Je vader heeft eindelijk wat gewonnen, jongen"

De presentator zette tijdens zijn bedankspeech vooral zijn zoon Jan in het zonnetje. Hij werd vandaag 13 jaar oud. "Je vader heeft eindelijk wat gewonnen, jongen", aldus Beau tegen zijn zoon. Beau grapte ook dat hij enorm lang heeft moeten wachten op deze prijs: "Ik ben 20 jaar bezig en nu sta ik hier."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen is weer beste presentatrice

Beau presenteerde het prachtige programma Five Days Inside waarin hij logeerde in instellingen die normaal gesloten blijven voor het publiek. Dat leverde hem enkel positieve recensies op en een nominatie voor een Zilveren Televizier-Ster.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

5 Televizier-Ring-winnaars die niemand zag aankomen

Naast Beau waren ook Humberto Tan en Johnny de Mol genomineerd. Toch was hij de enige die nog geen Televizier-Ster op de schoorsteenmantel had staan. Humberto en Johnny namen allebei de Zilveren Televizier-Ster Presentator maar liefst twee keer mee naar huis.

`