Entertainment

André Hazes treedt op voor Johnny en Anouk

05 oktober 2018 08:23 Aangepast: 05 oktober 2018 09:21
Beeld © Instagram @andrehazes

Het huwelijk van Johnny de Mol en Anouk van Schie houdt de gemoederen flink bezig. Alles lijkt erop dat de twee deze week zijn getrouwd in het prachtige Portugal. Vandaag zou dan eindelijk het grote feest zijn. Goede vriend van het stel André Hazes mocht al optreden voor het gelukkige paar.

"Een optreden mogen geven voor Johnny en zijn prachtige aanstaande!"

Op Instagram deelt André een foto van het feest. "Een optreden mogen geven voor Johnny en zijn prachtige aanstaande!", vertelt hij trots. "Wat een warme familie mag zij in terecht komen!"

Op de foto zien we ook tante Linda de Mol op de achtergrond.

Update: inmiddels heeft André de foto van zijn Instagram weggehaald, maar wij hebben hem nog.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Vrijdag groot feest voor Johnny en Anouk'

Opvallend is natuurlijk dat Johnny op deze foto nog geen trouwpak aan heeft. Zou dan vandaag het grote huwelijksfeest plaatsvinden? We zullen het zien.

De familie- en vriendenkring van de tortelduifjes zwijgt in ieder geval alle toonaarden over het sprookjeshuwelijk, maar een Portugese bloemist lijkt toch haar mond voorbij te hebben voorbij gepraat. Het bleek namelijk dat Anouk al enige tijd een Portugese bloemist volgt via Instagram. Aan RTL Boulevard liet de bloemiste weten dat vandaag alle bloemen klaar moeten liggen en hangen voor de festiviteiten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore