Entertainment

Eindelijk: 'Enfant terrible' Robert Jensen krijgt weer eigen show

04 oktober 2018 16:51 Aangepast: 04 oktober 2018 17:56
Snoop Dogg en Robert Jensen Beeld © ANP

We hebben er lang op moeten wachten, maar het moment is dan toch daar: 'herrieschopper' Robert Jensen keert terug op de buis. Vanaf dinsdag 30 oktober is de vlijmscherpe presentator weer wekelijks te zien bij RTL 5.

"Het is tijd voor een ander geluid”

Robert Jensen zal - net als in het verleden - weer een eigen personality show krijgen bij RTL 5. In het programma zal Robert de kijker op zijn bekende en vlijmscherpe wijze door de actuele warrige tijden van nu loodsen, zo laat RTL via een persbericht weten. Met zijn ongezouten mening daagt hij zijn gasten uit om de discussie aan te gaan over actuele issues als Trump, Brexit en de beruchte plastic soep. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

RTL heeft meer plannen met Robert Jensen

Robert laat weten te staan popelen om weer aan de slag te gaan bij RTL. “Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Robert Jensen: "Vervolg op Jensen USA en nieuwe studioshow"

Werner van Es, programmadirecteur bij RTL 5, is maar wat blij dat Jensen weer terugkeert op het vertrouwde nest. “Met zijn uitgesproken karakter past Robert Jensen naadloos bij de uitstraling van RTL 5. Hij was een van de weinigen die ook de andere kant van de Amerikaanse verkiezingen onderzocht en dat in beeld heeft gebracht met Jensen kiest voor Amerika. Nu geeft hij zijn unieke kijk op de rest van de wereld in de personality show 'Jensen'.” 

In het verleden maakte Robert al eerder een personality show bij RTL 5. In de periode 2002-2013 was hij samen met boezemvriend Jan Paparazzi te zien in JENSEN! Vervolgens verdween de presentator jarenlang van de radar. 

In 2016 maakte hij zijn langverwachte televisiecomeback met Jensen Kiest Voor Amerika, in 2017 gevolgd door Jensen USA. Vanaf dinsdag 30 oktober is Robert dus weer iedere week om 21.30 te zien bij RTL 5.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Robert Jensen trots op broertje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore