Entertainment

Caroline de Bruijn peinst niet over vertrek uit GTST

03 oktober 2018 13:53 Aangepast: 03 oktober 2018 13:53
Caroline de Bruijn Beeld © ANP

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel blijven - als het aan hen ligt - Goede Tijden, Slechte Tijden nog jarenlang trouw. Dat vertelt de actrice vandaag in Story. "Ik heb er nog nooit over nagedacht om weg te gaan", aldus de soapvedette.

"Als ik ooit wegga bij GTST is dat omdat ik ontslagen word en niet omdat ik zelf die beslissing heb genomen"

Caroline de Bruijn is al jaren een vertrouwd gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden. Sinds 1992 speelt ze al de rol van Janine Elschot in de goedbekeken soapserie. En dat bevalt de actrice nog altijd behoorlijk goed, zo legt ze uit in Story. "Als ik ooit wegga bij GTST is dat omdat ik ontslagen word en niet omdat ik zelf die beslissing heb genomen. Het gaat mij niet om de financiële zekerheid. Het gaat mij om de mensen die er werken. Ik zie ze echt als mijn familie. En hen zal ik nooit uit eigen beweging achterlaten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Caroline de Bruijn is groot fan van ballerina Michaela DePrince

Caroline moet er niet aan denken om de rol van Janine vaarwel te zeggen. Dat zou immers betekenen dat ze ook niet meer dagelijks kan werken met haar favoriete collega én liefje Erik de Vogel, die al sinds 1995 te bewonderen is als soapschurk Ludo Sanders.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Het leven spaarde GTST's Anita niet

"Als één van ons te horen krijgt dat er geen plek meer is, dan stapt de ander ook op. Erik en ik vinden het heerlijk om samen te werken. Of dat nu in GTST is of voor ons reisprogramma Romancing The Globe. Onlangs heb ik, voor het eerst in jaren, zonder Erik gewerkt. Ik had opnames voor de film First Kiss, waarin ik met Leontine Borsato speel. Ik had een geweldige tijd, maar weet nu ook zeker dat ik zonder Erik niet in GTST wil spelen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

GTST so far: de hunks houden gemoederen flink bezig

Hoewel GTST-collega Bartho Braat enige tijd geleden na 26 jaar de spreekwoordelijke handdoek in de soapring gooide, denkt Caro er niet over om Meerdijk de rug toe te keren. "Ik heb er nog nooit over nagedacht om weg te gaan. Nog geen seconde. Deze serie is zo verweven met mijn leven."

Benieuwd hoe het Caroline haar alterego Janine vergaat in het bekendste soapdorp van Nederland? Kijk dan vanavond om 20.00 weer naar RTL 4 voor een kersverse aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore