Entertainment

Anita Witzier heeft toch nog wat geleerd van Katja Schuurman

03 oktober 2018 13:55 Aangepast: 03 oktober 2018 13:56
Beeld © ANP

Katja Schuurman nam afgelopen seizoen het Memories-presentatiestokje over van Anita Witzier. Anita presenteerde het programma twintig jaar lang, maar biecht nu op toch nog iets geleerd te hebben van haar opvolgster.

"Maar dát is Katja"

In de nieuwe Weekend vertelt Anita Witzier dat ze vooral heeft geleerd van de openheid van Katja. Zo stelde de brunette pikante vragen over seks aan de kandidaten van het programma. "Dat durfde ik nooit zo", lacht Anita. "Toen ik haar dat zag doen, dacht ik: verdorie, dat had ik ook weleens vaker mogen vragen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Anita Witzier voelt zich verraden door Katja Schuurman'

Toch zou deze openheid niet goed bij Anita passen."Maar dát is Katja. Ik ben dicht bij mijzelf gebleven, en zij is ook bij zichzelf gebleven", aldus de vroegere Memories-presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman zegt vaarwel tegen seks

RTL

Inmiddels heeft ook Katja het Memories-bijltje erbij neergelegd. De presentatrice maakte eerder dit jaar bekend dat ze aan de slag gaat bij RTL 4. Hier krijgt ze naar eigen zeggen meer mogelijkheden.

Het feit dat Katja alweer zo snel het programma verliet schoot bij Anita wel in het verkeerde keelgat. "Ze heeft het gevoel dat alles voor niets is geweest", liet een bron dichtbij Anita eind juli weten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore