Entertainment

Dee laat Enzo Knol ver achter zich

02 oktober 2018 15:04 Aangepast: 02 oktober 2018 15:47
Beeld © Instagram @dee

Dee van der Zeeuw gaat vanaf 1 november reizen in Zuid-Afrika. Dat maakt de YouTube-ster bekend op haar Instagram. Ze gaat deze bijzondere reis maken met haar nieuwe lover Lars Gerbrands en nog twee andere vrienden.

“Ik ga volgens mij naar de allermooiste plek op aarde”

Dee liet de afgelopen maanden al weten dat er iets groots aan zou komen en nu vertelt ze eindelijk wat ze gaat doen. De 21-jarige blondine gaat voor drie maanden weg: “Ik ga volgens mij naar de allermooiste plek op aarde en dat is Afrika, nog specifieker Kaapstad.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer over Dee:

Na breuk met Enzo Knol: Dee weer gelukkig in de liefde

De zangeres zal verblijven in Kaapstad en gaat vanuit daar nog andere delen van Afrika bezoeken. “Volgens mij gaat het een groot feest worden”, laat Dee weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ongekend populair: mijlpaal voor Enzo Knol

Nieuwe liefde

Dee gaat niet in haar eentje naar het Afrikaanse land: “Ik ga namelijk met twee superlieve vrienden en met nog iemand.” De blondine laat weten dat ook haar nieuwe vriend Lars Gerbrands meegaat. “Wij gaan samen naar Afrika”, aldus Dee op IGTV.

Begin september liet Dee op Instagram weten weer gelukkig te zijn in de liefde met Lars Gerbrands.

View this post on Instagram

Wij zijn gelukkig 💛

A post shared by Dee (@dee) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Enzo Knol staande gehouden door de politie

Vloggen

“Ik heb er super veel zin in en wij willen jullie graag meenemen op dit avontuur”, Dee is namelijk van plan om tijdens haar trip te vloggen. De YouTub-ster heeft veel van haar ex, vlogger Enzo Knol, geleerd over vloggen, maar vraagt haar volgers toch om hulp. “Ik heb nog nooit in mijn eentje zoveel gedeeld, dus vraag ik mij af wat jullie graag willen zien.”

Eind juni maakten Enzo Knol en Dee bekend niet meer samen te zijn. “Het is niet meer verliefd zijn, maar houden van”, aldus het stel op Instagram. Heel Nederland was in rep en roer door de relatiebreuk. Het was niet de eerste keer dat de twee uit elkaar gingen. In september 2017 zette het stel een verdrietige video online waarin Dee vertelde: “Soms dan kom je op een punt en dan kun je elkaar niet meer geven wat je nodig hebt.” Na kort weer bij elkaar te zijn gekomen, bleek de koek toch echt op.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`