Entertainment

Huilen: de liefde tussen dit Love Island-koppel is over

27 september 2018 17:00 Aangepast: 27 september 2018 17:03
Beeld © Getty Images

In de Spaanse villa vallen Ellie en Charlie als een blok voor elkaar. Het vuurwerk spat er vanaf, maar nu blijkt dat de hartstocht niet voor eeuwig is. Op Instagram beweert Charlie namelijk dat het over en uit is tussen de twee. Say what?!

"Ik wens haar het allerbeste"

"Om jullie allemaal te informeren, Ellie en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan. Ik wens haar het allerbeste", schrijft de 24-jarige hunk op zijn social media. Ellie houdt ondertussen haar lippen stijf op elkaar, maar verklapt eerder deze week wél op Instagram dat ze inmiddels een huisje voor zichzelf heeft. Hmmmm... verdacht!

Opvallend feitje: slechts vijf dagen geleden post Ellie nog een mierzoet kiekje van zichzelf met haar loverboy. Ook Charlie showt een week geleden nog hoe stapelgek hij op zijn meisje is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spoiler: Love Island-ster verlaat show

Volgens OK! Magazine is het niet de eerste keer dat de ex-tortelduifjes een punt zetten achter hun relatie. Volgens een bron is het al foute boel voordat het tweetal samen de witte bergen in Zwitserland bezoekt. "Charlie dumpte Ellie en schopte haar uit zijn flat en ze probeerde ergens anders te blijven", beweert de bron. "Charlie vroeg haar later om hem te ontmoeten in een hotel, waar hij zou zorgen voor paparazzi die foto's van hen zou maken terwijl ze elkaar zoende." Een verhaal met een staartje...

Miniatuurvoorbeeld
YES:

Smullen geblazen want Love Island Australië komt bij Videoland

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore