Entertainment

Tony Junior heeft voor €10.000 aan tatoeages op zijn lijf

27 september 2018 13:30 Aangepast: 27 september 2018 14:08
Beeld © Instagram @tonyjuniorofficial

Tijdens de bloedstollende Expeditie Robinson-proeven is het lijf van dj Tony Junior goed te bewonderen. Ook zijn tatoeages blijven niet onopgemerkt. En dat is maar goed ook, want hij heeft er een flink zakcentje aan uitgeven.

“Het aantal tatoeages is op dit moment niet meer te tellen”

In mannenblad FHM biecht Tony op dat hij duizenden euro’s heeft betaald voor zijn verzameling. Hij doet een wilde gok: “Ik weet niet of ik dichtbij ben, maar voor 10.000 euro red ik denk ik wel. Alleen de sleeve op mijn rechterarm was ik al rond de 1500 euro.” Kanonnen, wat een bedrag!

Hoeveel tatoeages hij heeft durft hij niet te zeggen. “Het aantal tatoeages is op dit moment niet meer te tellen”, vertelt hij in het blad. “Op mijn handen alleen al heb ik er tien. In totaal ben ik zeker wel een keer of 50 onder de naald geweest.” 

Miniatuurvoorbeeld
ook leuk:

Tony Junior neemt Robinson-maatje Loiza Lamers in de maling

Het is dan ook lastig om een favoriet te kiezen, alhoewel hij die stiekem toch wel heeft. “De tatoeage op mijn rug vind ik het vetste en is ook het meest belangrijk voor me. Het is een silhouet van mijn ouders en ik in de kinderwagen”, vertelt hij emotioneel. “Die tattoo staat heel erg symbool voor toen het allemaal nog goed was.” 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tony Junior wil kindjes maken met Maan

Ondanks de hoeveelheid plaatjes op zijn lichaam, is zijn liefje Maan een no show. Toch is ze wel betrokken geweest bij het ontwerpen van een creatie. “Op de voorkant van mijn voet heb ik een tattoo waar staat de tekst ‘Ain’t no grave can hold my body down’ van Johnny Cash. Ik heb aan Maan gevraagd of zij het wilde schrijven, want zij heeft zo’n mooi handschrift”, biecht hij op.

“Maan is nu al een van de belangrijkste vrouwen in mijn leven en tot het moment dat ik doodga zal zij heel veel impact gehad hebben in mijn leven. Maar het is niet zo dat de tatoeage staat voor dat wij verkering hebben. Wie weet komt dat nog.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore