Entertainment

Humberto Tan heeft Twan Huys nog niet in actie gezien

26 september 2018 19:28 Aangepast: 26 september 2018 19:28

Humberto Tan doet aan RTL Boulevard een opvallende bekentenis: sinds de start van RTL Late Night met Twan Huys in september, heeft hij het programma nog niet gezien.

"Eerst nog een beetje afstand nemen"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan draagt collega's RTL Late Night warm hart toe

Twan Huys nam op 3 september het stokje over van Humberto Tan en presenteert sindsdien RTL Late Night. Toch blijkt dat Humberto niet erg benieuwd is naar de presentatiekunsten van zijn opvolger. Hij heeft namelijk nog niet naar RTL Late Night met Twan Huys gekeken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twerkende Humberto trekt ruim miljoen kijkers

Humberto Tan laat aan RTL Boulevard weten: “Ik heb het nog niet gezien.” De presentator heeft daar zelf zijn redenen voor. “Eerst nog een beetje afstand nemen en dan pas kijken.” Voor de oud-presentator van RTL Late Night is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. “Eerst afstand nemen en richten op mijn eigen zaken”, aldus Humberto .“Dat is veel belangrijker.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

ZIEN: Humberto Tan twerkt zijn heupen los

Humberto Tan maakte in februari bekend dat hij zou stoppen met RTL Late Night. In juni nam de presentator afscheid met een speciale verrassingsweek. Het programma werd sinds augustus 2013 gepresenteerd door Humberto.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore