De uitschieters van 2018

Dochter Marco Borsato mag niet meedoen met The Voice

25 september 2018 09:00 Aangepast: 25 september 2018 09:31
Beeld © ANP

Leontine Borsato wil liever niet dat haar dochter Jada met een programma als The Voice of Holland meedoet. Ze vreest dat er anders naar haar gekeken wordt omdat ze 'de dochter van' is.

"Omdat je het als kind van iemand die in de jury zit nooit goed kan doen"

"Ik heb altijd gezegd dat ik niet wil dat Jada meedoet aan The Voice omdat je het als kind van iemand die in de jury zit nooit goed kan doen", zegt Leontine in Veronica Magazine. "Als niet wordt gedraaid, is het van: zie je, ze is te slecht. Wordt er wel gedraaid, dan is de gedachte: daar zit haar vader achter. Er gaat ook best veel tijd in zitten en dat combineert lastig met school."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes kijkt kunst van de liefde af bij Marco Borsato

Leontine geeft haar kinderen wel de ruimte als ze de ambitie hebben om te zingen of te acteren. "Jada zingt ook heel goed, maar ze zegt: ‘Ik ga daarnaast wel een studie doen waarop ik kan terugvallen.’ Ze is een heel verstandig grietje. Senna is enorm creatief, dus hij zal sowieso een vak kiezen waarin hij daar iets mee kan. Acteren, misschien in combinatie met iets anders. Hij weet het nog niet precies", aldus Leontine. "De oudste, Luca, heeft ook geacteerd, maar hij wil daar niet mee verder. Hij is nog zoekende."

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Mary Borsato met zoonlief Marco op pad

Jada is wel al bekend in de showbizz. Zo heeft ze al de stem van een tekenfilmfiguur uit Happy Feet 2 ingesproken, speelde ze in 2012 in de Sinterklaasfilm Sint & Diego: De Magische Bron van Myra en zong ze een nummer in voor de film Flits en het Magische Huis.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore