Entertainment

Michiel Huisman schittert in nieuwe angstaanjagende serie

20 september 2018 09:12 Aangepast: 20 september 2018 09:32
Beeld © Netflix

Het is al een tijdje bekend dat Netflix met een nieuwe bloedstollende horrorserie komt: The Haunting of Hill House. Nu heeft de streamingdienst eindelijk de trailer gedropt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze horrortrailer durf jij waarschijnlijk niet af te kijken

The Haunting of Hill House is gebaseerd op het boek van Shirley Jackson uit 1959. De serie volgt het verhaal van broers en zussen die zijn opgegroeid in Hill House. Hun levens worden bepaald door spookachtige en onverklaarbare zaken. Alles valt op zijn plek als ze erachter komen dat ze in een beroemd spookhuis wonen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Nun beste horrorfilm opening van 2018

Tussen de cast zien we een bekend koppie, namelijk Michiel Huisman. Hij speelt in de serie schrijver Steven Crane die schrijft over bovennatuurlijke zaken. Het nieuwste project? Zijn memoires over zijn tijd in het beruchte spookhuis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze nieuwe horrorserie bezorgt jou slapeloze nachten

Horrorfans hoeven gelukkig niet heel lang te wachten op de serie. Vanaf 12 oktober kun je je vrienden en familie gaan uitnodigen voor een avondje griezelen. Want geloof ons: deze serie durf je niet in je eentje te kijken.

Houd jij wel van een avondje in spanning achter je laptopje zitten? Netflix dropt 12 oktober ook een bloedstollende nieuwe film.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`