Entertainment

Fun fact: The Nun-actrice al evil in The Princess Diaries

22 september 2018 20:06 Aangepast: 22 september 2018 20:10
Beeld © Warner Bros

The Nun is één van de griezeligste films in tijden. Alleen al de duistere trailer doet mensen bibberen van angst. Maar nu hebben fans iets ontdekt wat de film een (klein) tikkeltje draagbaarder maakt...

"Mijn hoofd knapt uit elkaar!”

Want wat blijkt: de actrice die de hoofdrol speelt in de ijzingwekkende film, Bonnie Aarons, is ook te zien in The Princess Diaries. Eén van de zoetsappigste filmklassiekers ooit. En dat maakt de horrorfilm toch iets minder eng als je het ons vraagt.

Toch is haar rol in de romcom met Anne Hathaway niet echt lief te noemen. Zelfs way back zit het evil karakter van Valek al in haar bloed. In de film speelt ze namelijk barones Joy von Troken, de volgende in lijn om de koningin van Genovia te worden. En die was op zijn zachts gezegd allesbehalve blij dat Mia de troonopvolgster is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Nun beste horrorfilm opening van 2018

Niet alleen wij staan versteld van het grappige feitje, ook het internet is in shock nadat haar transformatie aan het licht komt. Zo schrijven fans op Twitter: “Het feit dat de actrice die The Nun speelt ook de barones speelde van The Princess Diaries, is mijn favoriete ding” en “Ik heb net ontdekt dat de Von Troken-dame uit The Princess Diaries de non uit de horrorfilm is en mijn hoofd knapt uit elkaar!”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Teaser horrorfilm The Nun te eng voor YouTube

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore