Entertainment

Eet smakelijk: Chrissy Teigen at placenta na bevalling

14 september 2018 06:28 Aangepast: 14 september 2018 07:53
Beeld © Getty Images

Chrissy Teigen is altijd erg open geweest over haar persoonlijke leven. Niet alleen over haar man John Legend, hun kinderen en haar werk, maar ook over de postnatale depressie die ze had na de geboorte van haar eerste kind, dochter Luna. Om te voorkomen dat dat bij de tweede spruit ook weer zou gebeuren, zegt het model haar placenta opgegeten te hebben.

“Is dat zo gek dan? In Los Angeles is dat heel normaal hoor”

Dit meldde ze in een interview met Celebrating 40 Years of CBS Sunday Morning. Interviewster Rita Braver keek hier raar van op, wat Chrissy verbaasde. "Is dat zo gek dan? In Los Angeles is dat heel normaal hoor, daar grillen ze het zelfs op de barbecue. Je mag wel een stukje van mij proeven hoor," grapte het model.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen niet blij met tabloids

Over haar rol als social media influencer zei Chrissy: "Ik denk dat mijn volgers vrienden zijn, dus vind ik dat ze er recht op hebben om dingen te weten. Daarom deel ik vrij veel." Over haar gewicht maakt het Sports Illustrated model zich niet langer zorgen. "Ik prefereer gelukkig zijn en lekker kunnen eten boven er goed uitzien in een badpak. Zo lang ik maar wel gezond blijf."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore