Entertainment

Henry Cavill zorgt voor verwarring

13 september 2018 13:45 Aangepast: 13 september 2018 15:16
Beeld © ANP

Henry Cavill heeft met een geheimzinnige video zijn fans in verwarring gebracht. Op Instagram plaatste hij een kort filmpje waarin hij ernstig in de camera kijkt. Een Supermanpop komt in beeld en verdwijnt ook weer. Woensdag gingen er geruchten dat de Britse acteur zou stoppen met zijn rol als Superman.

De video is getiteld Today was exciting #Superman. Het filmpje lokte veel discussie uit, maar daaruit bleek vooral dat zijn fans weinig snapten van de boodschap die Henry voor ze had.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Henry Cavill hangt cape aan de wilgen

Intussen hebben de filmbazen van Warner in een verklaring laten weten dat "er geen beslissingen zijn genomen met betrekking tot eventuele Superman-films" en dat de relatie met Henry "onveranderd blijft". The Hollywood Reporter meldde woensdag nog dat de acteur zou worden vervangen. Acteur Michael B. Jordan zou een serieuze kandidaat zijn om de rol over te nemen.

Henry speelde Superman Man of Steel (2013), Batman v Superman (2016) en Justice League (2017). Er stonden eigenlijk nog meer films met het personage gepland, maar Warner zou volgens bronnen meer willen focussen op het personage Supergirl. Daarnaast staat er voorlopig nog geen nieuwe op zichzelf staande Supermanfilm gepland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Henry Cavill solliciteert naar rol James Bond

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore