Entertainment

René Froger wil Gordon nooit meer spreken

12 september 2018 13:42 Aangepast: 12 september 2018 15:22
Beeld © ANP

Volgend jaar vieren De Toppers groot feest! Ze bestaan dan vijftien jaar en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Denk vuurwerk, uitbundige kleding en veel gastartiesten. Ex-topper Gordon hoeft niet op een uitnodiging te rekenen. Dat vertelt René Froger aan weekblad Story. “Nee! Ik wil hem er niet bij!”

"Ik wil hem ook nooit meer spreken"

Valse stiefzuster Gordon bazuint al jaren rond dat René te kampen heeft met een alcoholprobleem. René heeft nooit een woord gesproken over de geruchten. Zelfs niet toen Gordon het verhaal uitgebreid behandelde in zijn veelbesproken biografie. De relatie tussen de twee bereikte een dieptepunt toen Gordon schreef dat zijn ex-collega's elkaar het liefst de hersenen in zouden willen slaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Voice aasde op René Froger als jurylid

De grootste onzin, aldus René in de Story. Verder wil hij niet reageren, maar over één ding is hij glashelder: Gordon komt nooit meer terug bij de Toppers. “Nee hij komt niet meer bij De Toppers. Ik heb hem niet meer gesproken en nee, ik wil hem ook nooit meer spreken.”

Hoe lang de zanger zelf nog onderdeel blijft van de formatie weet hij nog niet. “Ik kan me voorstellen dat er een dag komt dat ik me alleen nog achter de schermen bemoei met De Toppers en dus niet meer op het podium sta”, biecht hij op. Hij heeft hier zelfs al meerdere gesprekken over gehad met goede vriend Gerard Joling. Maar zolang hij nog fit is en het publiek blijft genieten gaat hij nergens heen!

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

René Froger springt ook dit jaar weer in de grachten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore