Entertainment

René en Natasja Froger in tranen door vertrek kinderen

05 september 2018 11:32 Aangepast: 05 september 2018 12:02
René en Natasja Froger Beeld © ANP

Enige tijd geleden hebben de inmiddels volwassen Didier en Maxim Froger hun koffers gepakt om op zichzelf te gaan wonen. Het vertrek van de Froger-kids zorgt voor een hoop verdriet bij Natasja en René.

"Het is gewoon niet leuk, dus mogen we erom huilen."
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Natasja Froger presenteert Groeten uit 19xx

In de Margriet doet Natasja een boekje open over de moeilijke periode waar ze momenteel doorheen gaat. "Didier en Maxim wonen al een tijdje niet meer thuis, maar het is nog steeds wennen. In het begin hielden René en ik ons groot, maar op een gegeven moment dachten we: waarom zouden we? Het is gewoon niet leuk, dus mogen we erom huilen. Maar ik begrijp het ook. Het is heerlijk om op eigen benen te staan. Ik kan me dat nog zo goed herinneren, dat gevoel van: ik leef mijn eigen leven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

René Froger en Brace aan de bak voor Vet Fit

Het liefst zou Natasja haar zoons iedere dag even willen spreken. "Dat blijf lastig. Ik wil graag weten waar ze zijn en wat ze doen, maar snap ook dat het niet oké is als ze de hele dag met hun moeder aan de telefoon hangen. Ik was 21 toen ik als stewardess ging werken en op mezelf ging wonen.

Ik vloog de hele wereld over en als ik dan een week in Amerika was, dacht ik niet: 'laat ik mijn moeder even bellen'. Terwijl die zich hier zorgen maakte dat ik zo ver weg was. Ik laat mijn jongens dan ook, maar dat vind ik moeilijk. Ik maak me zorgen als ik twee dagen niks hoor", biecht de RTL 4-presentatrice op in de Margriet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Natasja Froger pleit voor ouderschapscursus

Tas heeft inmiddels iets bedacht om haar koters toch wat vaker te kunnen zien. "Als het me te lang duurt, vraag ik of mijn moeder andijviestamppot maakt, dan app ik de kinderen: 'Oma komt en ze maakt stamppot met gehaktballen.' Dan heb ik binnen vijf minuten een reactie, haha."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore