Entertainment

Simone Kleinsma zes maal per week op toneel

21 augustus 2018 11:15 Aangepast: 21 augustus 2018 17:29

Simone Kleinsma staat in het nieuwe theaterseizoen zes keer per week op het toneel als Annie M.G. Schmidt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

“Annie M.G. Schmidt is mij heel dierbaar geworden, dus het is heerlijk om deze rol nu iedere voorstelling te kunnen spelen", zegt de hoofdrolspeelster van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. De voorstelling is na een uitverkochte tournee door Nederland in het nieuwe theaterseizoen alleen te zien in Amsterdam, waar de musical in september vorig jaar in première ging.

Zondag is Simone te zien tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt. Tijdens deze show, die om 21.15 uur live wordt uitgezonden op NPO1, zal ze bekende nummers van Annie M.G. Schmidt vertolken, waaronder Margootje, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag en Ik zou je het liefste in een doosje willen doen.

William Spaaij speelt in de voorstelling de rol van zoon Flip. Wim van den Driessche, Marjolijn Touw en Jeske van de Staak zijn ook te zien in de voorstelling die bekroond werd met vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Musical.

RTL Boulevard/ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore