Entertainment

OG3NE blij voor verliefde vader: 'Janine maakt hem gelukkig'

13 augustus 2018 07:13 Aangepast: 13 augustus 2018 11:51
Ricardo Vol Beeld © ANP Kippa

De zusjes Lisa, Shelley en Amy van OG3NE zijn blij voor hun vader dat hij weer gelukkig is in de liefde. Gisteren werd bekend dat Ricardo Vol (55) verliefd is geworden op de 20-jarige Janine, ruim een jaar nadat hij zijn vrouw Isolde verloor aan kanker. Janine is al jarenlang fan van OG3NE.

"Het helpt als je iemand hebt die voor je klaarstaat en je weer een beetje het geluk laat voelen", laat OG3NE weten in een reactie aan RTL Boulevard.

Janine is 'supergrote steun'

"We hebben het allemaal nog erg zwaar met het verlies van mama en weten door onze eigen relaties ook hoe belangrijk het is om niet alleen door de dalen te gaan en iemand te hebben die je er weer bovenop helpt wanneer je het even niet meer ziet zitten. We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is, onze vader gelukkig en blij maakt, iets wat je als dochters natuurlijk het allerliefste wilt."

Vorige maand postte Ricardo nog een emotioneel bericht over Isolde: "Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent. Al die minuten, uren, weken en maanden zonder jou. Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde 'hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen'. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde."

Zeldzame vorm van botkanker

De moeder van Lisa, Amy en Shelley overleed vorig jaar aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Isolde was ook de inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, het liedje waarmee OG3NE Nederland vorig jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Het nummer is geschreven door Ricardo, die vaker muziek schrijft voor zijn dochters.

Meer op rtlnieuws.nl:
Vader van OG3NE verliefd op fan

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`