Entertainment

Nicki Minaj en Ariana Grande ontkennen strijd

02 augustus 2018 03:53 Aangepast: 02 augustus 2018 03:57

Ariana Grande en Nicki Minaj verwijzen geruchten dat zij in een hevige strijd zijn verwikkeld om hun albums naar het rijk der fabelen. Beide zangeressen reageerden op sociale media op verhalen dat het geen toeval is dat hun platen op dezelfde dag uitkomen.

Nicki maakte woensdag bekend dat ze Queen, haar eerste studio-album in vier jaar, een week later uitbrengt dan gepland. De plaat komt nu uit op 17 augustus, de dag waarop ook de release van Ariana's nieuwe werk gepland stond.

De twee muzikanten zijn al jaren bevriend en werkten al vaker samen, meest recentelijk eerder dit jaar voor de nummers Bed en The Light Is Coming. Ze wuifden de geruchten dat ze elkaar naar de troon willen steken met hun gelijktijdige albumreleases dan ook weg. "Nicki en ik hebben hier om gelachen", schreef Ariana op Twitter, waarop Nicki reageerde: "Ik hou van deze vrouw. Ik kan niet wachten tot de fans de vruchten plukken van het harde werk van ons allebei. We houden van jullie passie. Jullie gaan hier heel blij van worden. Dat is alles wat ik hierover zeg."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore