Entertainment

Kimberley Klaver ervandoor met de ex van boezemvriendin

25 juli 2018 14:50

Twee weken geleden kwam het treurige nieuws naar buiten dat Kimberley Klaver en haar toenmalige man Bas Schothorst hadden besloten om te gaan scheiden. Toch was er al snel een lichtpuntje voor de blondine, ze heeft een nieuwe liefde gevonden.

Die nieuwe liefde van Kimberley is Michel van den Bergh, een ambitieuze man met verschillende ondernemingen. De twee kennen elkaar al ruim 15 jaar en zijn altijd al lang goede vrienden. 

Ondanks dat Kimberley pas twee weken geleden deelde dat de koek op was tussen haar en Bas heeft ze hier wel de tijd voor genomen. "Het lijkt misschien allemaal heel snel te zijn gegaan, maar het proces van uit elkaar gaan met Bas, tijd voor jezelf nemen en iets nieuws beginnen, was al een tijd aan de gang," laat ze weten aan Weekend.

Een klein detail is alleen dat Michel de man was van één van haar goede vriendinnen. Iets is minder romantisch dus. Michel heeft samen met de blonde Anna Liss drie kinderen. De twee besloten deze zomer om een punt achter hun relatie te zetten.

De knappe Anna Liss plaatst regelmatig vlogs op YouTube. In juni deelde de blondine mee dat het over en uit was tussen haar en haar geliefde. 

Er kwamen scheurtjes in de relatie en die werden veroorzaakt door verschillende zaken, zoals vertraging tijdens de verbouwing van hun liefdeskasteeltje, vele sterfgevallen en ook de komst van hun kinderen zorgde voor enige wrijving. Of het toen al bekend was dat er iets speelde tussen Kimberley en Michel is niet bekend, maar het heeft nu wel voor wat onheil gezorgd.

Niet heel gek natuurlijk als een van je beste vriendinnen nu haar leven deelt met je ex-man. De vriendschap lijkt dan ook bekoeld te zijn tussen de twee, zo volgen ze elkaar niet meer op Instagram. Een groot verschil met een paar maanden geleden toen ze regelmatig kiekjes van elkaar deelden. Ook Michel volgt zijn ex Anna Liss niet meer op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Kimberley is vooral in de wolken met haar nieuwe liefde, met wie ze al is gespot op het strand in Noordwijk. Haar voormalige liefde Bas had haar veel pijn gedaan en ze is blij met de waardering die ze krijgt van Michel: "Nu ben ik weer verliefd, dat maakt me gelukkig en geeft mij afleiding. Het is heel fijn om je zo gewaardeerd te voelen. Wat de toekomst brengt, weet ik niet, ik weet alleen dat Michel superlief voor me is en dat hij me een heel fijn gevoel geeft."

 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore